ny blogg.

emmaahnfelt.devote.se


3juni

under söndagen hände de inte mkt alls,  jag for till torvalla med kusin en stund. sen hem fixa sig & gick ut & åt med mor&far på athena, mums* åt pizza.  efter de var jag med ronja en stund!  var tänkt att vi skulle ut&gå men ronja kände sig inte så pepp på de, så hon gick hem & jag gick en sväng själv.  senare på kvällen hände inte mkt,  gick & la mig.. när jag vaknade på måndag så var de bara att göra sig klar & fara med nabo upp till åre för att gå på skolan .. hade servering & de gick hur bra som helst, hade bara ett bord med 2 gäster! efter hade jag ett prov i lmk(livsmedelshygigen) gick väl sådär, hoppas iaf på G..  & de syntes ju ganska bra att jag inte hade plugga ett skit till de .. hann iaf med den tidigare bussen till järpen (Y) & sen kall bussen till källarvägen, så jag slapp gå 3 km med mina saker! :D  när jag kom till lägenheten fick jag städryck så jag drog fram spis,kyl&frys  så nu är de rent där  & mindre för mig att städa sen! (Y) .. på tisdag var de skola i åre igen, hade servering då med. gick bra de med.. 
**
isa & jocke hade rätt många tallrikar med sig när de skulle gå ut till disken,  kristina(serv, läraren) såg de & tyckte de såg jätte bra ut! men 2 sek senare säger de "krasch !"  jocke tappade ena tallriken,  jag & isa började skratta, sry. men de var så parfekt, när hon säger att de ser bra ut & sen tappar jocke ena tallriken så den gick i tusenbitar! xD
**
tog 4 bussen hem till stan, där jag fick ris & flygandejacob till middag*mums!  efter de gick jag ut & gick lite .. 
har börja gått massor nu, känns riktigt bra!


idag,(onsdag)  ska jag till ortopeden & kolla upp min ljumske, efter de blir de att klippa + färga håret..  ska väl ut en sväng ikv oxå..




& de bästa av allt, jag tror de har börjat fixa sig. vi har börja prata igen !!! underbart*




puss!

RSS 2.0