typ super nere ..

allt började för ungefär 10-11 år sedan .. de var då jag började i 6års.. gick på den skolan 2-3 år innan jag blev tvungen att byta skola för att jag mådde skit, på den "nya" skolan gick jag ca 6 år sen byte jag igen för att jag inte orkade längre. Jag kom till en annan skola där jag gick 2 år där gick jag även ut nian.. Redan när åttan var slut hade jag tänkt byta en tredje gång, men jag kände att de skulle jag inte orka, så jag kämpade med igenom ett helt år. Sen började jag ettan på gymnasiet & trodde att allt skulle lösa sig, att jag aldrig mer skulle behöva må så dåligt så jag skulle behöva byta skola. Men jag ska vara stark & försöka kämpa mig igenom de 2 år som är kvar här.  Under alla åren har jag inte känt mig särskilt välkommen på någon av ställerna, Men de spelar nog ingen roll vart jag flyttar så kommer jag aldig att passa in. Nån måste ju vara den där dom inte passar in också, & tyvärr så hade jag oturen att bli just den personen..

Alla människor jag träffat har bara funnits där för stunden sedan har dom försvunnit med vinden, lika fort, lika tyst.
Allt jag gör & säger verkar vara fel på alla sätt som går, men egentligen... Hur & vrf, är de nån som har ngt svar på de ..?



hejdå ...

ett bra tag sen ..

som sagt, de var ett bra tag sedan jag skrev sist. Hela lovet har gått & de ska bli riktigt skönt att åka tillbaka till Järpen.

Var ju som tänkt att jag skulle gå på skolan på skärtorsdagen men jag kände att jag ville hem redan på onsdag kväll. Så halv 8 bestämmer jag mig för att åka hem, tåget går 19.40 så de kunde jag ju glömma. Men som tur var så slängde Alex iväg ett sms till isak & han kunde köra mig till stan! :D Lämnade då lägenheten med lite disk, (FÖRLÅT ISA) men jag hann aldrig diska innan jag for. På skärtorsdagen så åkte jag till sjukhuset vid 9 & kollade de halsen. Dom gick in med en kamera igenom näsan, sjukt äckligt.. Trodde jag skulle spy efteråt..  Hade inget fiskben kvar, & de såg bra ut i halsen, de som hade gjort ont gick iaf över efter några dagar så nu är de prima bra !  På fredagen kom kusin Jenny & hämtade mig vid 8 & då for vi till Bydalen, stannade till i Ytterån & handlade lite där. Kom till Höglekardalen strax efter 9, fick då frukost & sen gjorde vi oss klara, packa lite mat & for ut med skotrarna. Sjukt härligt väder, perfekt för en skoter + grill dag. Jag & Jenny åkte även ruchkana(stavning) i snön nerför en backe :p   Sen när vi kom tillbaka till husvagnen gjorde vi inte så mkt, gick till restaurangen & käkade vid halv 8, hur gott som helst. Blev 3rätters :) moster & hennes man bjöd mig på de :) tacktack för de! sen på lördagen åkte jag & jenny skidor med uppsalaborna, sjukt skoj! andra åket så ramlade jag & gjorde illa nacken, grymt tur att jag hade hjälm! Vi åkte bara halva dagen, var så seg snö att åka i + att de var massa folk .. Så vi åkte tillbaka till husvagnen & solade :)  på söndagen så var de tipspromenad, jag hade 11 rätt av 12 möjliga, fick ett pris :p  sen på kvällen åkte jag & Jenny hem till stan igen. På måndagen jobbade jag hela dagen, lite segt. Sen när jag kom hem gick jag till akuten för att kolla upp min nacke, fick sitta i väntrummet i 6h med en stödkrage. sjukt segt & typ alla kollade på mig ..  som tur var de inget allvarligt med min nacke, hade bara fått en smäll..  Sen under veckan har jag tagit de lugnt på dagarna & jobba tis-fre kväll, rätt segt men de funkade de med. Fick ju ihop några tusen :D  Idag, (lördag)  så har jag städa mitt rum i stan, har dammsugit de från tak till golv typ. Inte kul, men de behövdes verkligen.  imorron blir de att åka upp till Järpen igen, ska bli skönt att komma upp till min saknade lägenhet+att träffa lite av dom saknade människorna <3´,

nae, nu orkar jag inte skriva ngt mer. visst, de har hänt mktmktmkt mer under lovet med de orkar jag inte berätta om. Är de ngt du vill veta så får du fråga (:   hoppas ni alla har haft ett bra loov!

pusshejs,

fiskben i halsen=sår+svullnad ,..

nu var de ett tag sen jag skrev igen, men som sagt.. Det händer inte så mycket.  I söndags när jag käkade lax så satte jag ett ben i halsen, fick typ inte bort de . på måndagen när jag kom till skolan gick jag till akuten i åre, dom körde ner en kamera i min hals, benet var borta,, men ist har jag ett sår & är lite svullen. Har grymt ont, kan typ inte andas ibland känns de som ..  min hals är typ värre än när man har halsfluss lr ngt åt de hållet...  funderar på att ringa till Åre & se vad jag ska göra, men jag har som ingen lust att åka dit igen..   aja, får se hur de blir under kvällen ..


under helgen köpte jag en skrivare + vanligt papper & foto papper ..

på fredag blir de bydalen, ska vara där tills på söndag.. ska bo i husvagn med, kusin, moster & hennes man.  blir väl att åka skidor  & massa annat trevligt skulle jag tro.

idag + imorron ska jag städa; hallen, vardagsrummet & mitt rum i Järpen ..
sen på torsdag runt 1 åker jag hem till stan. lr först till krokom & jobba till 8 så jag är inte i stan förrän halv 9 ..


Igår kom även marina hit :) super kul ! följde även med på skolan i Åre idag.


har inget mer att säga nu typ ...
mer än att jag tkr de är väldigt respekt löst av er!!


hejdå !


rubrik .. ?

eh, ja .. 1 april gick ju som de gick. 2 stycken lurade mig om samma sak & ja , jag gick på de båda gångerna..  Men om du hade blivit lurad om de så tror jag att du hade reagerat lika dant.,  gjorde inte så mycket igår, mer än städa mitt rum + lägenheten lite. Det behövdes verkligen göras, var även på gården en sväng. Jag & alex sjön singstar i 2,5h :D sjukt roligt men hade grymt ont i halsen efteråt:/
 ställningen var riktigt dålig efter en av låtarna.
alex på vänstersida & jag på högersida.



de händer väl inte så mycket här i järpen annars ..


eh ja .. dom här lapparna hänger då på skolan, bredvid varandra ..
trist läge ..


ikv (torsdag) har jag bara tagit de lugnt & plugga lite, grymt segt ;/
ska iväg till tågstationen nu & lämna min väska på tåget ..
mamma sa att hon skulle vara snäll & hämta den i östersund runt halv 9 :D
ibland är min mamma riktigt snäll :D


hörs, pusshejs

RSS 2.0