vill att de försvinner nu ..

Dagen började bra, åt frukost & for på skolan. Hade prov på hur man gör brunkalvfond. Fick alla rätt, känner mig stolt som att jag endast kollade på de när vi skrev upp det & på bussen till skolan imorse. Hade sista dagen i kök idag i ettan. Känns tråkigt, för de var tiktigt kul den här gången att vara i köket. Alla gjorde de dom skulle & sprang inte runt en massa. & idag gjorde vi två förrätter,  två varmrätter & två desserter. Hur gott som helst! Men efter maten måde typ alla jätte dåligt, & jag spyde. Mamma tvingade mig köpa en Coca Cola & dricka den avslagen. & de är en plåga, Jag som inte tycker om coca cola & blir typ bara illamånde när jag dricker skiten.  Aja, har iaf inte spyt ngt mer. Bara dom där gångerna på skolan..
Imorron ska jag vara hemma hela dagen & bara ta de lugnt. Mår fortfarande illa, men hoppas att de snart går över.
Fick oxå ettt väldigt roligt samtal för 10 min sen. Axel ringde & var som sagt väldigt dragen! Han skulle typ höra av sig när har hade nyktra till lite. Vilket han antagligen inte kommer göra på ett tag som att han hade mer att dricka ... 

& imorron är de första april, den dagen suger verkligen. Typ alla försöker göra allt för att lura mig.



För varje dag som går så inser jag att jag är värld någon bättre pojkvän än dig. Det har tagit mer än en månad för mig att inse de helt. Visst, jag visste de redan från början att de aldrig skulle fungera mellan oss. Vi är ju helt olika varandra, men jag trodde ju aldrig att de skulle sluta som det gjorde mellan oss. Men än idag så kan jag säga med handen på hjärtat "Jag älskar dig, & du kommer alltid vara en av dom som kommer stå närmast i mitt hjärta." Även om vi inte är vänner längre & att det är som att vi inte känner varandra längre så kommer du alltid att betyda mycket för mig. Du var ju trots allt den som fick mig att känna mig riktigt lycklig, känna hur man var kär på riktigt & hur man blev sårad så hårt att man bara vill försvinna. Folk runt omkring mig säger att jag såg så mycket lyckligare ut innan vi blev tillsammans & under den tiden vi var tillsammans. & de är väl klart.. Innan vi blev tillsammans så var jag inte ens hälften så sårad som jag blev när de tog slut. & under tiden vi var tillsammans så var jag absolut den lyckligaste på den här planeten.

Men egentilgen .. Varför sitter jag här & skriver om dig? Jag har ju försvunnit ur ditt liv för länge sedan & kommer ju ändå aldrig att komma tillbaka. Våran vänskap är över för alltid. För dig betyder jag lika lite som ett papper i en papperskorg. Men varför hände de som hände? Det har jag fortfarande inte fått någon förklaring på. & kommer jag någonsin att få en förklaring?

typ hela veckan.

länge sedan jag skrev nu. Men som sagt jag har typ tappat lusten att skirva. Men ibland som tex nu kände jag för att skriva lite. Tänkte berätta lite om veckan som gått,
Det har väl inte hänt så mycket egentligen. Har varit på skolan, hemma i stan, jobba & varit hos sjukgymnasten i onsdags för att träna knät & i fredags för att göra en akipunktur(stavning) i armen för min överansträngning. Gjorde skapligt ont när sjukgymnasten stack nålar i mig & sen typ vred på dom :O :( ska även göra de 2 ggr till. blää, Jag är nål & sprut rädd. Men sjukgymnasketen tyckte jag var bra som klarade de (Y). På kvällarna denna vecka har jag bara tagit de lugnt. var på gården i torsdags, & på yoga (Y) de var riktigt skoj. men hade skapligt ont i knät efter. 
Tänkte ta fredag kväll som en liten egen punkt.
Jag & Isa käkade runt halv 4 - 4 sen när hon hoppade in i duschen gick jag in på mitt rum & halv sov. Kollade på klockan & då var den kvart i 5. Fick nästan lite panik som att jag inte hade tagit fram kläderna jag skulle ha & inte hade sminka mig heller. Sminkade mig lite fort & sen satte på mig kläderna. Men jag tror jag hann byta tröja 5 ggr innan jag var nöjd. När jag var nästan klar ringer telefonfen. Som tur var var de bara Ackie som ringe & sa att hon var där för att hämta oss. Isa som hade kommit ut ur duschen kvart i 5 hade nog oxå ganska panik att göra sig klar. För vi pratade inte så mycket med varandra under den tiden. Men vi hann göra oss klara iaf! (Y) Åkte först till gården för att hämta upp resten av människorna som skulle med. Där i bland Alex :D Självklart vart de ett stopp efter vägen, & de var pga av mig. Jag hade haft de så brottom innan vi åkte att jag inte hade gått på toan. Så vi fick stanna i Mörsil på OK & låna toan! Sen fortsatte vi in mot staden. Jag, Alex & Isa satt & pratade hela vägen in till stande. När vi kom fram så gick vi in på storsjöteatern & hämtade biljetterna på en gång. Gick sedan & satte oss på våra platser. Träffade lite folk, där i bland Ronja (: sjukt länge sedan sist. Aja.. På storsjöteatern var de MusikDirekt. Sjukt skoj att sitta & kolla. Skrek även en massa. Bästa bandet för kvällen var ju ;  Per GunnarZ ! Dom spelade egna låtar med dansbands gener. Sjukt härlig att sitta & lyssna på. & jag måste faktiskt erkänna att jag blev väldigt pepp på att gå på dans.  När musikdirekt var slut så åkte vi tillbaka till Järpen på en gång. Jag, Alex & Isa satt & sjöng med till alla låtar som spelades på radion. Vi kunde väl alla mer eller mindre. När vi kom fram till Järpen så gick vi på gården en sväng. Där var de verkligen tvärr dött. Jag & Alex spelade lite pingis, sen gick vi in till mys rummet där dom sjöng SingStar. Satt i en soffa & sjöng med i bekgrunden lite. Sen helt plötsligt fick jag micken i handen. Sjöng klart låten som dom innan hade börja med sedan gick vi där ifrån. Skulle även gå hem till Källarvägen, men som att Zunken var där så frågade jag honom om skjuts. & han skjutsade hem mig! (: häärligt så slapp jag gå ensammen mitt i natten. När jag kom hem så gick jag & la mig typ på en gång.  Var verkligen skit trött, men tror de beror på akipunkturen som jag gjorde.  Kvällen var verkligen super! Behövde verkligen en sådan avslutning på denna vecka. Tack Isa & Alex för de<3

idag har jag bara tagit de lugnt. Har bara legat i sängen & kolla på film. Ikväll ska jag ut med Nikki & Isa en sväng.


hade även velat träffa en viss person, men den personen hade andra planer för ikv. Vilken den alltid verkar ha .. ? aja. får se hur de blir med de där..

Do you know how much I like you?


nä nu ska jag börja göra mig klar för kvällen.
pusshejs.


picture

var på skolan nästan hela dagen idag. men fick så ont i magen så jag vart tvungen att åka hem. anledningen att jag fick ont i magen var för att jag åt av maten de var mjölk i :S , men de börjar bli bättre i magen nu iaf. vid halv 6 så gick jag & isa runt broarna. grymt härlig promenad de är. & jag har bestämt mig för att gå den biten minst 3ggr i veckan. vet inte hur långt de är men de måste vara närmare 5 km iaf. (:



 

här kommer lite bilden från den 14mars,

bilderna är väl inte dom snyggaste på mig, men jag bjuder på de.


lyckat inlägg..

helgen har varit lugn. Har varit hemma i stan. Ganska segt men de har funkat. Åker upp till Järpen runt 22.10 ikväll. Hoppas de blir en trevlig resa. Är i Järpen runt 23.50 och vill då har skjuts till Källarvägen. Vi ses. pusshejs..




När jag förlorade dig tappade jag lusten med allting, meningen med livet försvann. Du var allt de jag behövde för att vara lycklig. Men när du gick tog du allting med dig. Hela mitt självförtroeende jag hade byggt upp under tiden du fanns vid min sida, de bara försvann. Lika fort som du försvann. När du försvann från mig fick jag ett djupt sår i min kropp och de vill inte läka. Det har gått över en månad nu, men jag kan inte känna någon glädje inom mig. Jag säger till alla runt omkring mig att jag har glömt dig och att du inte finns i mina tankar längre. Men de är bara lögn. Du finns i mina tankar dag som natt och varje gång jag gör något så tänker jag "undra vad han hade gjort om han fick veta de här.." Antagligen hade han inte bryts sig ett skit. Men ändå så kommer tanken hela tiden. Jag vill få ett slut på de här. Orkar inte ha dig i mina tankar hela tiden. Vill kunna gå vidare och bli lycklig. Men allt jag gör påminner mig om dig.

skolan

sitter på skolan, har egentilgen idrott & skulle gå en promenad till brandstationen förbi ica & allt var de var .. Men jag har ingen lust att gå så långt idag. räcker väl med att jag ska gå hem till lägenheten efter skolan. de är ju ändå 2-3km ^^ sitter i biblioteket & försöker börja med engelskan som skulle vara klar förra veckan. Men jag fattar typ inte vad vi ska göra. eller jag fattar . men har ingen ork till att göra uppgiften. är så sjukt trött & vill bara hem & sova.- blev ju väckt inatt igen av nikki & isa. förstår inte vrf dom alltid ska sitta i vardagsrummet & prata under nätterna. blir så sjukt less. Men som tur är så är de fredag i morron & då ska jag åka hem till stan. ska bli skönt att komma hem en stund. inte för att jag kommer attt vara hemma så mycket. ska jobba fredag kväll & hela lördagen. & ska även försöka träffa Lovisa en stund om inte hon har planera ngt ^^ annars lär de inte hända mkt i helgen. på söndag åker jag upp till järpen igen. jag saknar faktiskt min etta. hade de alltid så snyggt & rent där. men i 3:an är de helt omöjligt att hålla de snyggt & rent. finns saker överallt. & i hallen ska man vara glad att man kan gå utan att kliva på ngt ^^

nu ska jag försöka fixa den där engelska saken..

hejdå.

sjukt less.

ny dag, nya rykten ... de går inte att lita på någon. så fort man säger något så vet alla om de sen. man hinner knappt blinka innan alla vet. okey. visst. nu ska jag inte dra alla över samma sträck, vissa går de ju att lita på. Men de finns inte så många som verkligen håller de dom lovar. är så sjukt less på att allt som sägs ska komma ut på 2 sek.



Behöver även ett boend i Sthlm den 16-25 oktober.



hejdå.

De börjar kännas riktigt bra, jag börjar se ljuset igen.

Är äntligen tillbaka i köket på skolan! Har även fått en ny kökslärare. Första dagen var kanon bra. Egentligen finns de sjukt mycket att skriva om, men jag har nästan tappat lusten helt på att skriva.

Har iallafall lite och klaga på .. Och de är min handled som inte är ett dugg bättre. den blir typ bara sämre och sämre. Sen har jag fått ont i magen :( blää ! Hoppas att de blir bra tills imorgon.

Dom tankarna på dig jag har gråtit över i 17 dagar börjar försvinna. Förhoppningsvis så försvinner dom helt den här gången.

+ att jag saknar en annan viss person.

nä, nu ska jag sova.
God natt <3

En super bra kväll, med dom bästa♥

Det blev tant annas igår kväll iallafall. Det var grymt roligt och jag lär säkert gå dit fler gånger. Spelade kort, spelade ett spel som hette "med andra ord" och under hela kvällen var de en massa prat och skratt. Tack alla för den trevliga kvällen.

Emma Ahnfelt och Alexandra Dahlund
<3´,

städ ryck.

just nu är jag typ less på allt som går att vara less på . känns som allt bara försvinner ifrån mig. människor som jag trodde skulle finnas vid min sida länge har försvunnit ut ur mitt liv och jag förstår inte hur de har gått till. allt gick så fort, precis som att det var planerat. visst, jag har lärt mig att vänner kommer och går, att de bara är dom som är riktigt sanna som stannar för evigt. Men att tappa kontakten med sina bästa vänner gör ont. Även om du säger att du alltid kommer att vara vid min sida har jag svårt att tro de. Du har förändrats så mycket sen du flyttade ifrån mig. Och jag förstår inte hur du har kunna förändrats så mycket på så kort tid. Jag saknar dig, min bästa vän.


Igår så städade jag köket i lägenheten. det såg hemskt ut och hade gjort de typ en vecka. Varken jag eller Isa har orkat diska efter oss. Men igår så fick vi något ryck & skulle helt plötsligt få till det snyggt i hela lägenheten + våra rum. Tyvärr så har jag inte orkat städa mitt rum än. Det ser fortfarande ut som ett bomb ner slag, men jag ska ta tag i de någon dag. Men vet inte riktigt när jag har lust med det.
före,efter.

Efter vi hade städa och ätit middag så gick vi på gården. Först när vi kom dit så satt vi oss vid bordet med alla andra. Satt där en stund, pratade och skrattade en massa. Spelade även lite kort, men de var sjukt segt så jag gick och spelade pings med några istället. Mycket trevligt, och jag var riktigt bra på pings för en gångs skull. Lyckades till och med att köra ut alla så att jag hamnade i finalen och vann med 3-0! :D Men sen fick jag ju igen för att jag hade vunnit över daniel så då körde han så att jag fick en prick på en gång. aja, att spela pings var kul iallafall. Gjorde de mest hela kvällen. Satt även en stund runt en ring och sjöng med några människor. Hade iallafall sjuk trevligt på gården. Kom hem runt halv ett. Gick nästan och la mig på en gång, var så sjukt trött.
Ikväll blir de nog tant annas en stund. Man ska tydligen kläut sig till något inom schlager? Men jag tror jag skippar att kläut mig och går dit som jag är. Får se vad de blir..


tre veckor har gått och jag har inte glömt dig de minsta. Minnena med dig är fortfarande lika starka och ibland när jag blundar så är de dig jag ser. Du står framför mig så verklig. Men när jag kollar upp igen så är du borta med vinden. Varför var det tvungen att bli såhär? Jag saknar dig verkligen hur mycket som helst. Det är typ helt omöjligt att gå vidare utan dig. Men jag är glad att du fanns i mitt liv när jag behövde dig som mest.


Nu kommer jag inte på något mer att skriva.
hörs,
Hejdå!


en seg dag,

inatt har jag sovit riktigt dåligt. blev väckt flera gånger av isa & nikki som satt i vardagsrummet & pratade/skrattade. blev sjukt irriterade på dom. gick även upp runt 6 imorse för då kunde jag inte sova, dom väckte mig redan halv6 med deras prat/skratt. dagen på skolan har varit sjukt jobbig. har inte haft någon energi alls till att göra ngt på lektionerna. men de jag fick höra av läraren på svenskan var de bästa jag hört på länge. jag är en av tre som är klar med allt. är inte efter i något arbete, Hur skönt som helst! så jag slipper ta hem & jobba ngt i de ämnet iaf. slutade halv 2 idag, gick då till konsum & handla lite & sedan till sjukgymnasten för att be dom skriva ett brev till min idrottslärare. efter de gick jag hem till lägenheten. hade tänkt sova någon timme men jag satte mig vid datan ist. lyckade iaf somna 10 min.. sen kom ackie, (hon har hand om gården i järpen) vi hade ett möte om vad vi ska göra för pengarna vi tjänat. ser ut som att de kommer att bli Borgvattnet. :) sjukt läskigt kommer de antagligen att bli.. (för er som inte vet vad Borgvattnet är så är de en by i jämtland där de finns en prästgård, där det spökar.) jag har även sjukt ont i huvudet, beror antagligen på att jag har sovit så dåligt. handleden är inte heller bra än. & förkylningen är absolut inte bra! :'( egentligen borde jag inte ligga här i soffan som jag gör nu, utan jag borde städa mitt rum. de ser ut som någon har sprängt en bomb där inne.. men jag har typ ingen energi till att städa de.

förhoppningsvis så ser de bättre ut innan jag går & lägger mig ikv..


Isa lindade även in Nikki i toalettpapper & tände eld på papperet .. ? de luktade inte speciellt gott iaf..



nä, nu ska jag göra ngt annat, laga mat/fixa rummet. eller ngt.. har typ ingne energi för ngt..

hejdå

tillbaka i Järpen.

igår åkte jag tillbaka till lägenheten i Järpen. Underbart att vara tillbaka igen! :D under dagen & kvällen gjorde jag inte så mycket. Jag & Isa satt uppe till halv 2, spelade tetris & pratade.         idag har jag bara suttit vid datan & spelat tetris, har nästan blivit beroende av spelet... de är inte bra.

annars är livet sådär.. tankarna har börja komma tillbaka, Jag som trodde att de var över nu. Men tydligen hade jag fel, som så många gånger förr..
handleden är fortfarande kass, ;(

ikv blir de att ta de lugnt & gå lägga sig i tid som att de är skola imorgon. Lovet har varit lugnt, ha mest bara varit hemma & tagit de lugnt pga den där förylningen jag har fått..

hejdå,

lycklig .. ?

idag har jag varit till distriksläkaren på akuten. hade en tid där kl12.20. på akuten kom dom inte fram till så mkt.. frågade om nån i släkten hade rematiker(hur de nu stavas?).. men som att jag inte är röd & svullen så kunde de inte vara rematiker jag hade.. (Y) de är ju bra de. däremot trodde dom desamma som skolsyster "att de är en överansträgning." & att röntga fanns inte på frågan. helt onödigt att göra de tkr dom.. annars då har jag bara tagit de lugnt idag. var meningen att jag skulle fara upp till Järpen ikväll. men mamma tyckte de var helt onödigt att åka upp dit idag som att jag ändå inte ska på skolan imrrron . blää, på henne!! vill verkligen upp till lägenheten, är sjukt trött på att vara hemma i stan .. planerna för kvällen lär bli ligga i sängen & glo på tv lr kanske ut & gå .. vet inte rikigt ...

Förutom min förkylning, min onda handled, tankarna på dig & falska människor som sviker är jag riktigt lycklig. Jag har vänner som bryr sig om mig & stöttar mig till 100%, skulle inte alls vilja byta ut mitt liv till något annat. Eller .. Vissa saker kanske jag skulle vilja byta ut & ändra på. Men annars är jag helt nöjd med mig själv & livet som jag lever, för de var väl så de var meningen att de skulle vara? Ingen har ju de perfekta livet liksom. Livet man lever påverkar ju allt man gör, har man roligt så blir de roligt. Är man ledsen så blir livet svårt & så vidare..

nä nu har jag inge mer att säga,
fast är de nån som har lust att göra en design åt min blogg blir jag lite extra glad :D

hejdå ¨¨

lördag,

Idag har jag & mamma tvätta en massa kläder, de har vait skit segt. Har oxå varit upp på domus & handla lite mat. Har träffa söt hunden cita oxå. har glott på tv & lega i sängen. förkylningen är inte bättre än :S & handeleden ska vi ju inte ens prata om, den värker som satan :( de var oxå nån lurk som ringde & pratade en massa om att han hette Hariet & var min lärare .. fattade inte vad han ville.. Men innan han la på sa ha"nä nu orkar jag inte prata längre.." lite stört samtal. men men .. sånna är roliga ibland. kände igen rösten med vet inte riktigt vem de var. kvällen blir iaf lugn. ska bara vara hemma & glo på tv.. imorron åker jag äntligen upp till Järpen igen! :D är faktiskt sjukt less på att vara hemma nu.


ingen som har lust att fixa nån snygg bloggdesign åt mig ? (A)


ha de bäst.
pusshejs

det går likosm inte så bra ..

igår(torsdag) gick jag upp kl05.00 för att åka in till Östersund, kl09,10 tog ja bussen till Ås för att klippa håret. sen tog jag bussen in till Östersund igen & gick hem. Hemma gjorde jag inte så mycket, tog de mest lugnt. kl15.00 gick jag upp till busstorget träffade Isa där:D sen tog jag bussen till Krokom för att jobba. Det var hur jobbigt som helst att jobba pga min förkylning & handled. Runt 20.30 när jag kom hem så var jag halft död.. Käkade lite mat sen gick jag & la mig & sov runt 22.00 ..
idag(fredag) händer det inte mycket. Ska sova & glo på film & sedan åka & jobba i Krokom .. 

Imorgon(lördag) var de meningen att jag skulle åka till Bydalen, men de blev inget av med de. Blää för förkylning & handled !! :(


saknar även denna helg otroligt mkt, 11-13jan2008




Allt var så mycket bättre för när man var liten. Då fanns inte all den där falskheten och sveken som finns idag.


Tankarna och minnena med dig går inte att glömma, det går inte att radera dig ur mitt liv. Det sitter som djupa sår i min kropp som aldrig vill läka. Två veckor har gått och jag mår inte bättre. Snarare sämre!

Ge mig en minut, en sekund, ett ögonblick av lycka. Ge mig en blick, en sekund av din närhet, låt mig dö i dina armar.

Hade jag fått en chans till, att bara ha dig i mina armar hade jag aldrig någonsinsin släppt dig, inte en sekund, inte en meter. Det finaste som finns, är att somma med dig bredvid mig, och vakna med dig fortfarande kvar. Hade gett allt för att få det ögonblicket en gång tiill, och efter det dött, för att då hade jag dött lycklig.
Jag hade gjort allt för att få vara lika nära dig, För att få komma så nära dig som jag var den minuten, För att få se dig le på det viset, för att höra dig skratta. Skulle ge allt för att vända tillbaka tiden och göra vad som skulle krävas för att du skulle bli min, finns inget jag inte skulle göra, även om jag vet att det inte är lönt, hade jag kunnat döda för dig.
Jag behöver en stabil grund att leva på. En stabil grund att sätta mina fötter på, just nu känns det som att varje gång jag sätter ner min fot så försvinner marken under mig, något seriöst, något äkta. Något som håller för ett misstag och något som aldrig kan ta slut. Något som betyder allt och någon som klarar mig. Just nu känns det som att mitt liv är en legoleksak som gått sönder och att en bit hela tiden fattas en bit är fel. Varje gång man försöker sätta ihop mig går det underbart, tills en bit är kvar och i samma sekund som den ska på, så rasar allt. Varenda millimeter av min kropp, ihop. Gör mig hel. Gör mig till mig. gör mig till något. Gör mina tårar lyckliga..
Du fanns där och vakade över mitt liv. Men nu är den tiden förbi. Om man kunde spola tillbaka tiden, skulle det alltid vara vi. Minnen väx men jag får drömmar. Du och jag tiden kommer jag aldrig att glömma. Du kom när jag behövde dig som mest. Tiden då det bara var vi, den tiden är förbi. Allt man älskar det bara försvinner. Dagar, timmar, bort glömda minnen. Frågar du mig nu så ska jag berätta. Du är där borta, där brevid i mitt hjärta. Tomheten känns inom mig. Mitt hjärta det saknar, letar efter dig. Den som ristar in jag älskar dig. I solen är det en isbit som älskar dig mer än mig , men det är det ingen som kan. Minnen väx till liv medans vinden viskar ditt namn. Men vad ska jag göra när du inte är här eller lyssnar på mig ? snälla kom tillbaka, jag saknar dig så oerhört mkt !
Jag undrar fortfarande varför du inte sa hejdå. Då lät mig stå här alldeles ensam. Smärtan i mitt hjärta gör mig galen. För nu står jag här för mig själv. Nu gråter jag mig till söms. Det är bara dig jag behöver. Vi kan klara det om vi försöker. Jag är ingen utan dig , och jag vet inte vad jag ska göra. För mina tårar kommer aldrig torka. Och jag undrar fortfarande varför. Jag hoppas att du ser hur mycket du betyder för mig. Jag förstår inte varför du har försvunnigt. Det är som blommarna och bina. Som bergen och träden. Kärleken som jag känner för dig. Som öknen behöver regn. Behöver jag dig.


onsdag,

idag har de varit en lugn dag, har legat i soffan & glot på film hela dagen. super skönt! har även duscha & varit uppe hos nikki & magnus en snabbis. där fick jag en muffins av nikki :)
ikväll blir de först att käka på stekhuset i Järpen med nikki & magnus, sen blir de bio"i taket lyser stjärnorna" & gården, kommer nog bli en lyckad kväll.
hade även hoppats att ISA skulle komma hem till lägenheten idag, men tyvärr inte! hon kommer imorron när jag har åkt hem. de suger kuuuk !

nu ska jag fortsätta käka chokladpudding med vaniljsås & glo på film *mys!

puss

blää,

har börja blivit riktigt förkyld, ont i halsen & i öronen. + den där jävla handleden som aldrig vill bli bra. kan ju bero på att jag aldrig låten den få vila.. de är då rätt många som tycker att de är skoj att jag har överansträngt handleden & njuter för fullt på den fronten att retas med de . rätt skoj är de ju ändå :P Men jag är ganska less på att ha ont i den.

kvällens planer blir nog att sitta & glo på film i lägenheten. orkar inte göra så mycket ner.

om du har tråkigt får du gärna slå en pling på telefonen..

pusshejs..

dagarna kommer, dagarna går ..

fredag,
jag & isa tog tåget från järpen till östersund kl11.30 sen tog jag bussen kl15.45 med emelie till Sollefteå, på kvällen gjode vi inte så mycket.
lördag,
var inne i stan nån timme, sen åkte vi hem till emelie igen. där vi gick ut med hennes hund, gick en lång promenad, sen på kväll var vi på ett hälsohem & badade. åkte även in till stan vid halv 10 & hyrde saw5. filmen söög !
söndag.
for till ö-vik & badade typ hela dagen. solade även solarium men de syns typ inget :S på kvällen gjorde vi inte så mkt.
måndag,
gjorde vi typ ingenting, kollade på tv & sov mest. runt 4 for vi in på stan & kollade på några affärer där de var rea.,, köpte dock inget. sen tog jag bussen hem till ÖSD kl18.50, grymt segt! men jag pratade i telen den mesta delen av tiden.
tisdag,
åkte upp till Järpen kl8, har städa ur ettan, så nu går de att flytta in i den för de som skulle göra det., var även upp till nikki en stund & väckte henne , men jag tror hon somnade om igen när jag hade gått .. just nu i sitter jag ensammen i trean, rätt skönt men ändå lite trist att vara själv.. ikv vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men de lär bli att jag umgås med lite folk.


- - - - - - -

Tänker på dig varje sekund under dygnet, vet inte riktigt hur jag ska glömma dig och de vi hade. Du betydde hur mycket som helst för mig och jag tycker fortfarande om dig. Jag är fortfarande kär .. Det är många som säger att jag måste ´glömma de gamla och gå vidare. Men de är sjukt svårt att bara glömma dig sådär.. Du har antagligen redan gått vidare för länge sedan. Trodde aldrig att de skulle vara så svårt att glömma dig, jag finner inga ord att beskriva den saknaden jag har efter dig, platsen du lämnade när du gick kommer länge att stå tom. Och för varje dag som går blir den bara kallare och kallare. Vill inte ha kvar de tomrummet jag har, men vad kan man stoppa i detta tomrum istället? Jag har inget någon aning, men jag vill bara att detta ska få ett slut. Orkar inte gå omkring och gråta hela tiden, jag vet ju att du aldrig kommer att komma tillbaka. Och om du skulle göra de så finns jag inte kvar där längre.
Det finns ingen anledning till att ha dig i mina tankar eller mitt minne jag måste radera dig för att kunna gå vidare.

Block44 - Känslorna men gav (omgjorg)
Refräng:
Står nu ensam kvar
så många minnen utav dig
Känslorna man gav
men kärleken är kvar
Står nu ensam kvar
så många minnen utav dig
Känslorna man gav
men kärleken är kvar
Vers 1:
Min första kärlek jag minns jag var 17 år
han var den fina men sliter upp gamla sår
4 veckor sen sedan går han ifrån mig
tiden går kan finna stunder då jag saknar dig
det var så bra men du ville inte längre
känslorna blödde jag var tvungen att stoppa dom
men efter kärleken föll jag ner i ett helvetet
in på behandling jag satt och  grät i hemmet
så många gånger jag har svikit och blivit sviken
finaste känslan vi har är ju kärleken
jag var kriminell gjorde bort mig och missbruka
otrohet känslorna börja ljuga
kärleken kommer fram till mig sen går den
alla tjejer och killar har mist och fått den
skönaste känslan men samtidigt den värsta
saknar att sakna, saknar att älska.
Refräng:
Står nu ensam kvar
så många minnen utav dig
Känslorna man gav
men kärleken är kvar
Står nu ensam kvar
så många minnen utav dig
Känslorna man gav
men kärleken är kvar
Vers 2:
Jag sluter mina ögon och försöker glömma tiden med dig
men det svider i mig så säg
känslan, kommer jag nånsin att glömma dig?
väntan, på att du kommer tillbaks till mig
vem skulle jag vara idag om inte du
varit där för mig och hållit ut?
burit det jag bar, glömt vem fan jag var
titta på mig nu - jag finns fan inte kvar
det var längesen men det sitter kvar
många minnen nu men utan svar
jag ser tillbaka på tiden med dig
sveken är här och dom håller i mig
Refräng:
Står nu ensam kvar
så många minnen utav dig
Känslorna man gav
men kärleken är kvar
Står nu ensam kvar
så många minnen utav dig
Känslorna man gav
men kärleken är kvar
2x
Det var längesen men det sitter kvar
många minnen nu men utan svar
jag ser tillbaka på tiden med dig
sveken är här och dom håller i mig
Refräng:
Står nu ensam kvar
så många minnen utav dig
Känslorna man gav
men kärleken är kvar
Står nu ensam kvar
så många minnen utav dig
Känslorna man gav
men kärleken är kvar

Ensam kvar...
Ensam kvar...

RSS 2.0