09.02.25

för en månad sen var jag typ den lyckligaste i världen, de går inte att beskriva med ord hur lycklig jag var. för första gången kände jag att jag var kär på riktigt. Att den här gången skulle de gå riktigt bra. Men för snart en vecka sen så vaknade jag upp ur drömmen.. it was for good to be true. Tror aldrig att jag känt mig så misslyckad förut som jag gjorde då. kände mig så oerhört liten & ville bara försvinna. men jag är glad att jag stannade kvar. att jag har så fantastiska vänner som vill att jag ska kämpa mig vidare fast jag mår så dåligt.

igår(tisdag) blev jag riktigt arg när jag fick höra en sak.. Fick höra de från helt fel person! Hade inte velat höra de från den jag fick höra de ifrån, utan jag hade velat höra de från dig låångt tidigare.

idag har jag varit på skolan & hos skolsyster, kollade upp min handled som jag har haft ont i typ 1vecka. skolsyster sa att de typ var överansträngning jag hade i handleden.. så jag ska ta de lugnt & använda handen så lite som möjligt. De kommer gå skit som att de är höger handen jag har ont i ; ( har också jobba ikv, rätt segt.
nu sitter jag hemma i stan & ska snart sova. är skit trött.
har också flyttat från min etta till en trea där de bodde en annan tjej . orkade inte bo själv längre. och jag tror de kan gå riktigt bra att bo där, hoppas iaf på de.



vi höres, pusshejs!

ps,
"vissa får uppsvulnad, andra får överansträngning. HAHA ! XD"

it feels better.

Sitter på skolan i Åre nu, rätt segt. Börjar kl 14.00 & slutar runt 23.00. Vi har kvälls servering och ska servera folk utifrån. Med både mat & alkohol . Det kan ju bli riktigt skoj . har hört rykten om att de ska vara fullsatt. Förhoppningsvis så slipper jag stå i baren, i disken eller att vara husfru. Med andra ord så vill jag vara i serveringen med enkla bord! : ) men ned min otur så lär de ju knappast bli så. jag lär ju få varldens tråkigaste uppgifter.

Igår fick jag höra att jag var helt dum i huvudet pga att jag var ledsen över de som hänt med niklas. Fick höra de av en liten skit så jag tog inte åt mig av vad han sa. men ja blir sjukt irriterad när folk säger så .

Har också planer på att åka ner till svall till en kompis nån helg och roa mig. hoppas på att de blir av ..

Nu kommer jag inte på så mycket mer att skriva.

pusshejs.

tears runs down my face .

"För att jag såg konstiga saker hos dig."
eh.. okey ! du har liksom känt mig i 3 år & jag har som inte förändra mig bara för att vi blev tillsammans! Är så sjukt less på falska människor. Förstår inte hur man kan säga att man älskar någon & sen bara låtsas som inget har hänt. Mår du ens dåligt över de? De verkar ju inte som de. & tydligen så var du aldrig kär heller. Man kan ju undra om du bara var ute efter att bli av med oskulden .. Tur att jag har vänner som vill vara kvar & stötta mig. De betyder hur mycket som helst för mig , skulle aldrig klara de utan er!

igår hade jag & kusinJenny sleepover med film! De var super mys. Så skönt att slippa tänka på allt som hänt. Men när jag vakande imorse så grät jag pga de som hänt :'(

jag blir tokig, vill att de ska få ett slut.
men jag tror inte att de kommer att få ett slut föran jag slutat älskat/gillat dig och de kommer ta en evighet för jag har aldrig varit så kär förut.

det fanns så mycket mer.

dagen efter..

idag har jag bara ledat i sängen & gråtit. 1000tals tankar har farit igenom mitt huvud. fattar fortfarande inte riktigt att de är slut.
Ikväll blir de sleepover & film mys med kusin Jenny. De kommer bli skönt att få tänka på ngt annat. & de är alltid lika skoj att vara i Torvalla hos dom !

nu ska jag gå & packa & göra mig i ordning så jag inte missar tåget hem. ska bli sköönt att komma hem.

vi höres, är de ngt så finns jag på telen
pusshejs

fanfanfan .. !

har typ sovit 3 timmar inatt. kan inte tänka på ngt annat än dig & de som hänt. att du har radera mig helt i ditt liv gör ont. hade iaf hoppats att vi skulle fortsätta vara vänner. jag förstår inte varför de som hänt hände.. ena dagen sa du att du inte ville att de skulle ta slut men de andra dagen gör du slut. & du kan inte ens säga till mig att de är de. du säger de till alla andra & raderar mig ur ditt liv. de gör så jävla ont. tänker på dig hela tiden. de kommer ta lång tid för mig att släppa de här för jag var verkligen kär i dig. Jag älskade dig verkligen. trodde att vi var på riktigt, trodde verkligen att du menade de du sa till mig. men nu känns de som att du bara spelade. vad fick dig att göra slut så på en gång? vrf, vrf ? mitt hjärta har krossats förut, men den här gången var nog den värsta. trodde på dig till 100% när du sa att du älskade mig. allt vara bara påhitt! du spelade antagligen bara ett spel som alla andra. kan inte sluta tänka på tiden då de var vi. jag kände mig så jävla lycklig. allt kändes mycket bättre. igår när jag fick att de var slut kunde jag knappt andas. kan inte fötstå att de är slut bara sådär. Du var den jag trodde skulle finnas vid min sida länge! Men du fanns där endast 4 veckor. jag undrar hur länge du har kännt såhär? man bestämmer ju sig inte på 2 sek att man ska göra slut.. & att du inte säger de är så jävla fegt! trodde verkligen inte de om dig. vill inte tro att de är slut. alla säger att jag kommer att klara de, & jag vet att jag kommer klara de, men de kommer att ta tid. så snälla, stressa mig inte. låt mig ta mig igenom de här i min takt. de kommer att ta länge innan jag litar på en kille igen, orkar inte bli sårad en gång till .. de är så svårt & jag vill bara spola tbx till tiden du var ärlig mot mig. men kommer vi någonsin att bli vänner igen? du betydde så jävla mkt för mig. skulle kunna göra vad som helst för att de skulle vara vi igen. vad gjorde jag för fel? vad var de som var så fel på mig att du gjorde slut ? har så många frågor till dig som jag antagligen aldrig kommer att få ett svar på.
Hejdå! .:'(</3


slut ..

jag fattar ingenting. från den ena dagen till den andra.
hade verkligen hoppats att de skulle vara vi längre.
men de var för bra för att vara sant.
trodde verkligen att jag betydde ngt för dig.
men de gjorde jag tydligen inte-.


bläääää.. !

jag fattar inte ens vad som händer ..


Hej då !

torsdag,

kom försent till skolan idag med 20min. Men läreren brydde sig inte. han sa bara att var bra att jag kom, även om jag var sen .. hade omprov i matten . & jag tror de gick riktigt bra. hoppas iaf på de. efter matten var de idrott & den orkade jag inte gå på så jag gick hem till lägenheten ist. gick tillbaka till skolan sen för attt ha engelska. men läraren kom aldrig så efter 20 min gick alla. träffade camilla i cafeet. följde med henne till banken & konsum. sen gick vi till skolan & satt där tills min buss till åre gick. i åre har jag gjort 6h av min praktik. så nu har jag bara 24h kvar! rätt segt att jobba, men de gick bra. ska jobba imorron oxå.
just nu känner jag mig helt slut i kroppen. orkar knapp sitta upp.. ska väl snart gå & lägga mig så jag orkar med morgon dagen.
höres !
pusshejs´,


onsdag,

igår kväll var de en ny husmor på elevhemmet. Hon var jättetrevligt, stod & pratade med henne typ 30 min.. blev även grymt orolig att vissa saker höll på att hända som jag inte ville skulle ske, (vad tänker jag inte skriva här, är du intreserad får du fråga). imorse när klockan ringde så trodde jag att de var telefonen som ringde. så smart jag tar telefonen & säger;hallå?! men de är ingen som svarar mig & klockan slutar inte attt ringa .. vaknade sen & stängde av klockan.. gick upp & duschade, rätt skönt att duscha de första man gör på morgongen, känns som att man verkligen vaknar. fixade håret & käkade frukost & gjorde mig klar för att gå på skolan,. väl framme på skolan var jag tvungen att gå runt till 3 olika personer som typ skrev in mig i systemet på Åre gymnasirskola igen. rätt segt .. hade sen en massa lektioner.. var även till skolsyster & pratade med henne om en spruta... som tur var så gick de bra, fick bara bra svar! kändes grymt skönt att de inte gjorde något. (vad jag pratade med skolsyster tänker jag inte skriva här, vill du veta så får du fråga).. efter skolan gick jag & Åland ner till grillen & käkade.. tog sedan bussen till krokom för att jobba. rätt segt att jobba .. För idag har de varit en dag som jag bara har velat vara hemma & sova ... sitter hemma i stan nu.. rätt skönt att vara hemma & sova i sin egna säng en natt! :D
Hade även hoppats på att få träffa Niklas under sportlovet, men han hade tydligen så mycket att göra att han inte hade tid att träffa mig. Blev lite irriterad på de, för jag hade verkligen velat vara med han då .. aja! får se när nästa gång blir. som de lät på han så skulle de inte bli något forän efter lovet.. & då kommer de typ vara 1 månad sen vi träffades sist. Helt ärligt så känns de lite jobbigt att vara tillsammans med någon man träffar så sällan .. Men jag skulle inte vilja att de tog slut mellan oss. För jag älskar verkligen dig Niklas Wahlström<3´,
nu ska jag sova, ska ta tåget till Järpen imorgon kl8 ..
vi höres ..
pusshejs,

tisdag,

har varit i Åre på skolan idag, rätt segt med servering när man ska stå i baren.. tycker inte riktigt om de. blir så stressad ibland. & självklart så krachade jag ett glas i golvet, de gick i 1000 bitar ;/ som tur var så märkde läraren ingenting(: efter skolan fixade jag min praktikplats, så på torsdag ska jag börja med 30timmars praktig på grappa, ska typ stå i köket & laga massa mat. kan ju bli riktigt skoj ! :)
nu sitter jag hemma i lägenheten i Järpen, pratar med ronja på msn (: funderar även på att skicka ett sms till en person & försöka bli vän med denna personen igen.. ? 
ikv ska jag väl inte göra så mycket. ta de lugnt & bara vara hemma i lägenheten kanske..



blää,
saknar niklas jättemycket, vill att skolan ska vara slut så jag kan få träffa han hela tiden typ ..
pusshejs, ! <3

hur mycket ska man behöva tåla egentligen .. ?

Idag flyttade jag tillbaka till Järpen, anledningen till att jag flyttade tillbaka var för att få en bra utbildning. Men de kommer bli jobbigt att vara här.. Hann inte ens komma på skolan innan jag fick höra att jag var en bitch & att "de var kort lov vi fick & våra såren i våra öron hann aldrig läka." Personerna som sa de var dom jag trodde var mina bästa vänner här. men tydligen så var dom dom falskaste jag hade.. Sitter hemma i lägenheten nu bara gråter & skakar hela tiden, är så sjukt less på falska människor.

en helg i storseleby(vilhelmina)

Sitter i storseleby i niklas säng, vet inte riktigt vars han är just nu..
fredag började med att jag, mamma & bertil(mammas farbror) åkte bil. dom skulle till jokkmokk men släppte av mig hos niklas i vilhelmina. när jag kom till vilhelmina satt vi först på folkets hus i några timmar & inte gjorde så mycket.. sen åkte vi hem till niklas med hans föräldrar. under fredagen kollade vi mest på film, men gick änven ut en stund & träffade anton och irina, treevligt !  sen gick vi in ingen & glodde på en film till, då kom jacke hit..
under lördagen var vi ute nästan hela dagen . åkte skoter & bil fram&tbx typ 20 ggr..,   åkte skoter med niklas, pontus, anton & jacke.. alla skotrarna körde fast pga att de var drygt 1 meter puder snö :P  på lördag kväll var vi på nån fest hos några av niklas kompisar.. där var de en kille som hade deppfylla :(
idag söndag händer de väl inte så mkt.. ska åka hem runt 4. kommer bli sjukt tråkigt att lämna niklas.

Jag älskar dig. niklas wahlström <3

hörs,, pusshejs <3

de är som att kasta 2000kr i soperna ..

imorron kl9 åker jag från ösd till vmina, kommer att komma runt 12 till vmina. seegt! för niklas slutar kl4. vet inte riktigt vad jag ska göra dom timmarna .. men förhoppningsvis så hittar jag på ngt att göra. men nu säger niklas att han ska skolka när jag kommer ? aja vet inte riktigt ja ..  blir hos niklas tills på söndag.

Idag ringde chefen & frågade om jag hade lust att jobba hela helgen.. jag sa nej som att jag hade lovat att åka till niklas. + att jag vill träffa han, sjukt länge sen sist. skulle iaf få typ 2000 om jag hade jobbat..

pusshejs, <3

emmaahnfelt,

Idag slutade jag på PC, var tänkt att jag skulle vara där dag men de sket sig som att jag hade lätt migrän. Jag har inte gjort så mkt idag, packat för helgen & ikväll ska jag jobba .. Är inte så jättepepp på de men jag behöver pengarna.  Imorron åker jag till niklas, ska bli skönt att få komma bort från den här skiten ett tag. Förhoppningsvis så kommer jag tillbaka med nya friska tag och en vilja att kämpa i Järpen/Åre..

nås på telen i helgen, stör bara om de är något speciellt!
pusshejs. <3

tandvärk..

nu har jag haft ont sen i fredags & de blir typ inte bättre. eller de har iaf slutat ila i tänderna. men nu känns de som att käken är för trång.. har iaf skit ont & vet inte vad jag ska göra :S  har inte så jättestor lust att gå till tandläkaren.

hoppas på att denna vecka ska gå fort, är sjukt less på allt..


pusshejs

andra dagen ..

andra dagen har gått på PC & jag kan säga att jag tänker inte fortsätta gå kvar. Dom är efter i alla ämnen & jag kommer inte lära mig något nytt.. Mamma ska ringa till åre/järpen & se om jag kan få börja där igen. Om jag får börja där så börjar jag antagligen på måndag. & om jag inte får börja där så funderar jag seriöst på att hoppa av.

annars är de väl inte så mkt mer..
mer än att jag är så jävla less på allt & vill att de ska bli fredag nu så jag får vara med niklas mfl ...''


pusshejs.

första dagen.

vaknade kl06.10 pga en traktor som körde fram&tillbaka utan för mitt fönster. blev lite lätt irriterad, men gick iaf upp för att de gick inte att sova. gjorde mig iordning & tog 07.40 bussen till skolan. träffade syon & fick några papper.. sen kom ella & hämtade mig & då fixade jag ett skåp. gick sedan till lektionen . första lektinoen var mentorsamtal .. rätt segt.. efter de hade jag 45 min rast. sen var de livsmedelskunskap, & jag tror aldrig att jag blivit så irriterad på en lektion .. dom höll på att lära sig ngt som jag lärde mig i början av 1:an.. så jag hoppas mina betyg kommer fort så jag slipper gå på dom lektionerna ngt mer. efter de var de reast 1 timme.. käkade lunch under den tiden sen hade jag svenska.. rätt segt de med. skulle läsa om grekiska gudar....  slutade så jag hann bussen till stan kl1, rätt skönt med en så kort dag. 
klassen verkar rätt okey. har bara träffa halv typ, men de ska nog gå bra att gå där iaf .. men jag måste säga att jag kommer att sakna upplägget av lektionerna i Åre/Järpen. i stan är de inte alls samma upplägg ...

resten av dagen ska jag väl bara ta de lugnt. får se vad som händer ikväll.

pusshejs <3

mys med familjen !

igår jobbade jag på konsum igen. fick väl typ 400 kr lr ngt ... ska jobba hela söndag oxå & då får jag väl typ 900 kr .. rätt segt att jobba flera timmar, men vad gör man inte för pengarna ?
ikväll blir de middag & mys med familjen, vi blir väl runt 11 st som ska käka & dricka gott . de blir mys. sjukt länge sedan jag träffade alla .

har väl inte så mkt att säga känner jag ..
men är de ngt ni vill veta får ni fråga :)

pusshejs <3´,


slut ..

Nu har jag slutat HR i Åre/Järpen. Det känns både skönt och tråkigt. Kommer nog sakna de stället rätt mycket iallafall ...
Veckan har gått hyfsat fort, jag har packat ihop nästan alla mina prylar i lägenheten. Så nu står kartongerna klara för att hämtas. Ikväll ska jag jobba på gården också för kankse sista gången. Känns rätt tråkigt att inte kunna gå dit när man vill längre. Men jag tror jag kommer att klara mig väldigt bra utan gården. Men de var ju ändå något att göra när man hade tråkigt.
Helt ärligt tror jag inte de händer så mycket i mitt liv annars.
Ska kanske åka till Niklas nästa fredag, får se vad de blir... ? Skulle vara jätteskoj att åka upp dit en gång. Och jag hoppas jag kan få träffa er andra också. Men jag ser inte fram emot att sitta i vilhelmina i flera timmar .. Men att vara med Niklas skulle vara helt underbart trevligt och mysigt som helst. Jag hoppas de finns många personer som är villig att roa mig nästa fredag. 

nä. nu ska jag ta och göra något annat,.
pusshejs <3 

besök på palmcrantz

Nu har jag varit på Palmcrantz & kolla in skolan lite. De gick bra. Så på måndag börjar jag där. Vet inte vilken klass jag ska gå i än, men får typ veta de i slutat av veckan. Men jag hoppas jag får gå i b. De ska iaf bli skönt att flytta hem & gå hemma på skolan. nackdelen är bara att jag inte får ngt busskort så de måste vi köpa själva.. man måste typ bo minst 5 km från skolan för att få de ... men jag fick ju ett buss kort i aug föra året  så jag kanske får ett nu med ? aja. jag vet inte..
ska iaf till Järpen ikväll, imorron är de skiddag, men om de är mer än-10 tänker jag inte åka skidor .. sen under ons, tors & fre ska jag på skolan i järpen & lämna igen alla mina böcker + säga hej då till klassen & alla andra...
Har iaf kvar lägenheten i Järpen tills slutet av mars. så jag kommer nog tillbringa några helger där upp :)

har inte med mig datan till Järpen, men jag återkommer till helgen ingen när jag kommer hem till staden.
hörs, pusshejs . <3

det är nog så de kommer att bli ..

Nu har jag funderat klart. Jag tänker hoppa av en av Sveriges 10 bästa skolor inom hotell-& restaurang och börja hemma i Östersund istället. Om de nu finns nån plats kvar och om man får börja mitt i terminen .. Jag hoppas verkligen på att man får de. För jag orkar inte gå kvar i Åre/Järpen längre. Visst de har varit sjukt skoj att få gå där, men jag känner att jag vill hem till stan och gå där istället. Jag vet att jag sviker mig själv som att jag verkligen ville gå där från början. Och jag kommer säkert att sakna alla människor där väldigt mycket. Men just nu känns de som det är de ända rätt . Att flytta hem till stan och gå gymnasiet där. Visst, jag kommer inte få lika bra utbildning. Men som att jag vet vilken inriktning jag vill ha så är de lika bra att gå den hemma som att man inte inriktiar sig på något speciellt i Åre/Järpen. Men de kommer bli sjukt jobbigt att bo hemma hela tiden. Kommer att sakna att ha en egen lägenhet enormt mycket. Men om jag flyttar hem så tror jag att jag kommer att åka upp till Järpen nästan varje helg. (om jag har någonstans att sova) Men de lär jag nog ha, annars får jag väl sova ute .. Aja. de fixar sig säkert. Mamma ska iallafall ringa till Palmcranzskolan på måndag och kolla om de finns någon plats och så.. hoppas, hoppas, hoppas ! nu har jag väl inte så mycket mer att skriva just om det..


Emelie är iallafall på väg hit :D ska bli skoj att träffa henne en stund. Inte för att de var länge sen vi sågs, men hon är iallafall än av mina bästa vänner. Och hon är en av dom jag kommer att sakna mest när jag går hemma.
& Rebecka ska vi ju inte ens prata om . Liksom vem annars än hon har sådana helt underbara ideer än hon ? Hon som kommer med dom sjukt underbara uttrycken så man bara skrattar .  Flickor, jag älskar verkligen er ! Jag kommer att sakna er tok mycket i stan. Vem ska jag nörda mig med för att dagarna ska gå fortare på skolan? Och vem fan ska jag köra "vit-vecka" med? Ni är dom underbaraste jag vet ! Emelie, Emma & Rebecka. de är så de ska vara. ! <3


RSS 2.0